Wie zeg jij dat Ik ben? Deze vraag kregen de discipelen van de Heere Jezus. En deze vraag wordt ook aan jou gesteld. Heb jij Christus al voor God en de gemeente beleden, of niet?

Misschien overweeg jij ook om het komende seizoen belijdeniscatechese te gaan volgen. En dat kan de nodige vragen oproepen. Kan ik dat wel? Mag ik dat wel? En hoe kan ik Christus belijden? Wat is daarvoor nodig? En als ik dat doe, wat betekent dat dan voor mij, in de kerk en in mijn omgeving?

Het LCJ en het HJW organiseerden 16 mei gezamenlijk een online-evenement over het doen van belijdenis. Bekijk de uitzending terug of meer voor informatie op www.christusbelijden.nl.

 

Tags

Voorzichtig iets meer mogelijk in het jeugdwerk

Advies rondom nieuwe coronamaatregelen

Handreiking online jeugdwerk en thuis luisteren