Vanwege de bijzondere omstandigheden waarin we momenteel leven, kan veel kerkelijk werk niet doorgaan. Vanuit Just Read It! willen we u de mogelijkheid aanbieden om de (belijdenis)catechisatie – en zo u wilt ook andere activiteiten – op een toegankelijk manier toch doorgang te laten hebben.

Gratis licentie Microsoft Teams
Just Read It!  kan u een tijdelijke licentie (tot de zomervakantie)  van Microsoft Teams aanbieden. Dit is een applicatie van Microsoft die veel gebruikt wordt in het onderwijs-/zakenleven  (mogelijk kennen uw catechisanten deze applicatie dus al).  In Teams kunt u door middel van een videoverbinding snel en makkelijk contact hebben met uw catechisanten. Het is ook mogelijk om tijdens het videobellen uw scherm te delen, aantekeningen te maken en een PowerPoint-presentatie te gebruik. Zie voor verdere info de praktische handleiding.

Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, dan:

• krijgt u een praktische handleiding voor gebruik;
  • wordt u (technische) ondersteuning aangeboden vanuit LCJ;
  • mag en kunt u deze licentie ook voor andere kerkelijke doeleinden gebruiken.

Bent u geïnteresseerd? Vul dan het aanvraagformulier in. Binnen twee werkdagen ontvangt u de gegevens waarmee u kunt inloggen. Wij hopen u door dit middel in de gelegenheid te stellen om de (belijdenis)catechisatie – of andere kerkelijke activiteiten – toch door te laten gaan.

We zijn kwetsbare mensen, maar het Woord van de Heere blijft tot in eeuwigheid (1 Petrus 1:24-25a). We zijn dankbaar dat de verkondiging en het onderwijs door zulke middelen toch zijn voortgang mogen hebben.

Voorzichtig iets meer mogelijk in het jeugdwerk

Advies rondom nieuwe coronamaatregelen